concentratieproblemen kinderen

 

Wilma 't Hooft

 

Mijn kracht ligt in verbinding maken met kinderen/jongeren.

Luisteren, observeren zonder te oordelen.

Veiligheid creëren staat bij mij voorop.

  

Ik heb zelf ervaren dat de kinderjaren erg belangrijk zijn voor de ontwikkeling tot een zelfstandige, krachtige persoonlijkheid met een gezonde dosis zelfvertrouwen. Soms heb je een periode in je leven dat het niet zo lekker gaat en dan kun je wel wat hulp gebruiken.

In mijn kinderjaren was er een periode dat ik ook wel wat hulp had kunnen gebruiken, maar dat was toen niet aan de orde. Ik kwam mezelf heel erg tegen op latere leeftijd. Dat was een hele zware tijd.

Deze periode heeft er wel toe geleid dat ik een keuze heb gemaakt om kinderen te gaan helpen, omdat ik heb ingezien dat dit de periode is in een leven dat je nog zo makkelijk kunt bijsturen als dat nodig is.

Ik zie dat kinderen vaak maar een korte begeleiding nodig hebben om verder te kunnen. Dat is mooi om te zien en fijn dat ik daar in kan helpen. 

Opleidingen

  • 2-jarige opleiding tot kindercoach gevolgd bij coaching en counseling opleidingen instituut ATMA te Amersfoort De opleiding tot kinder/jeugd/gezinscoach is geaccrediteerd als registeropleiding door CPION.
  • Opleiding tot gecertificeerd mindfulness trainer aan de  Academie voor Mindful Teaching ''Methode Eline Snel"

"VEILIGHEID BEREIKT MEN NIET DOOR MUREN TE BOUWEN, MAAR DOOR DEUREN TE OPENEN."

URHO KEKKONEN