Ervaringen coaching

Meisje (M) 12 jaar

Ik ben bij jou gekomen omdat ik erg onzeker was en niet goed voor mijzelf op kon komen. De eerste keer vond ik het erg spannend, maar jij was zo rustig en lief dat de spanning al snel weg was. Jij hebt mij veel geleerd zoals opkomen voor mijzelf en omgaan met mijn emoties. Met veel verschillende oefeningen kreeg ik een idee hoe ik met mijn problemen om moest gaan. Zo stevig staan als een huis om minder kwetsbaar over te komen, eikels trappen of lekker stampen om de eerste boosheid kwijt te raken, maar ook het naspelen van gesprekken die in de week ervoor niet zo goed verlopen waren. De collage die wij samen gemaakt hebben over wie ik ben en wat mijn talenten zijn heb ik nog steeds bewaard. En altijd de sessie afsluiten met een "eigenwijsje". De teksten heb ik nog steeds en ik kijk er nog geregeld naar.

Ik heb veel van je geleerd in een hele ontspannen sfeer. Bedankt daarvoor.

Moeder van M. 12 jaar

Na het coach-traject, een jaar geleden, bij jou gaat het goed met mijn dochter. Zij heeft zeker wat gehad aan het coach-traject bij jou.
Ze heeft het bij jou erg prettig gevonden. Een warm en rustig persoon ben jij die al snel het vertrouwen van M had gewonnen. (en dat is niet altijd makkelijk bij haar!) 
Van een onzeker meisje is het nu een meisje dat over het algemeen weet wat ze wil. 
Af en toe zien wij de oude M nog wel eens, maar zij kan dit dan weer makkelijk ombuigen. Kan beter met haar twijfels omgaan en weet problemen makkelijker om te buigen naar een oplossing.
De boze buien zien wij niet meer zo extreem. (het zijn nu gewoon heerlijke puber buien....en die mogen/moeten er zijn) Verder komt zij meer voor zichzelf op. Dit vindt zij in groepen nog wel eens lastig, maar ik zie daar zeker een verschil met een jaar geleden.

 

Moeder van meisje (S) 6 jaar

Mijn kind is na de sessies bij jou bezig met gevoelens en noemt het af en toe tijdens het spelen. S. is minder vaak explosief boos en is beter aanspreekbaar tijdens een woedeaanval. Ik slaap weer in mijn eigen bed en S. wordt maar af en toe wakker.
Ik heb Wilma ervaren als iemand, die echt luistert naar de problemen. Alles wat speelde kwam op tafel en dat voelde fijn. Wilma gaat op een hele fijne en speelse manier met S. om. Dat gaf mij ook een goed gevoel om S. bij Wilma achter te laten.

 

Jongen 22 jaar

Ik voelde mij erg op mijn gemak toen ik in gesprek was met jou. Dit kwam niet alleen door de woorden die jij sprak, maar voornamelijk door het gevoel die jij mij gaf. Jij gaf mij een gevoel van begrip en veiligheid. Ik kon mijn probleem goed bij jou kwijt en jij luisterde ook met een open geest naar mij. 
En wanneer ik niet op een hulpvraag kon komen hielp jij mij daarmee door samen te vatten van wat ik zei en daarna konden wij samen een hulpvraag voor mij vormen. 
Het begrip die jij naar mij toonde was voor mij ook terug te zien in de oefeningen die wij deden. Het waren oefeningen die mij ook daadwerkelijk aanspraken en ook iets in mij los konden maken. Ik kwam ook tot inzichten bij mijzelf die ik niet eerder had opgemerkt. Dit kwam allemaal door de hulp die jij mij gaf!
Nadat jij mij een opdracht had meegegeven om te doen voor die week vroeg jij mij ook nog via WhatsApp hoe het daar mee ging. Ik vond de manier waarop jij met mij om ging erg fijn. Ik vond het ook fijn dat jij zoveel oprechte tijd en energie in mij had gestoken en mij graag wilde helpen met de vragen waar ik mee rondliep.

Al in al waren de therapeutische sessies van onze een waar genot voor mij!

Meisje 20 jaar
Ik ervaar jou als een fijne, rustige en gezellige vrouw. Tijdens onze sessies heb ik mij erg op mijn gemak gevoeld. Door de verschillende oefeningen die we samen hebben gedaan heb ik nieuwe inzichten gekregen die mij heel erg helpen in het dagelijks leven. Je hebt mij dingen laten voelen en ervaren waardoor er op een dieper niveau verandering heeft plaatsgevonden. Heel veel dank daarvoor. Ik wens je heel veel succes in de toekomst. Dat nog vele mensen gebruik mogen maken van jouw kennis en liefdevolle aandacht.

Ervaringen Mindfulness

Moeder Richard 9 jaar

Richard heeft duidelijk meer zelfvertrouwen. Hij kan grenzen beter accepteren.

 

Alex 9 jaar

Ik kan mij veel beter concentreren (ik doe "gewoon" mijn werk op school). Ik heb minder onrust in mijn hoofd en lijf.

Moeder Alex 9 jaar

Accepteert veranderingen beter zonder teleurstellingen en boosheid.

Leerkracht Alex 9 jaar

Alex heeft duidelijk minder stress.

 

Rob 8 jaar

Ik kan mij veel beter concentreren en ik slaap beter.

Rik 8 jaar

Als ik rustig wil worden adem ik naar mijn buik.

Ik ben niet meer zo bang.

Moeder Jesse 9 jaar

Zijn geheugen is helderder, hij is meer alert.

Ik twijfelde er nooit aan dat hij iets wel of niet wist, maar hij kon het nooit benoemen. Tijdens en de na de training kan hij dat wel.

Jongen (W) 12 jaar

Mijn indruk was heel rustgevend vooral ook de sfeer en de inrichting van het huis. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan het helpt mij bij het boos zijn en slapen. Voor de mensen die dit ook willen proberen het is zeker een aanrader! Het is niet alleen de sfeer en de inrichting die rustgevend zijn ook de persoonlijkheid van Wilma en Zoë. het heeft heel erg geholpen heel erg bedankt!